محل تبلیغات شما

پاستای اسفناج ، با مرغ و پنیر پارمزان 

پاستا اسفناج

مواد اصلی پاستا شامل شیر، خامه، سیر، مرغ (دلخواه)، پنیر پارمزان، گودا و موزرلا است.

مرغ و سیر خرد شده را تفت دهید. قارچ و اسفناج خرد شده و کلم بروکلی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.

پاستا را در آب جوش بریزید تا نرم شود. سپس آبکش نمایید.

پاستا را به مواد اضافه کنید و دران را بگذارید. زیرش را خیلی کم کنید تا پاستا بپزد.

در پایان پنیر پارمزان را بریزید و مخلوط کنید.

یک لایه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر موزارلا بریزید.

همینطور لایه لایه مواد و پنیر را بریزید. روی آنها هم کمی پنیر گودا بریزید.

چند دقیقه ای گریل فر را روشن کنید تا رویش طلایی شود.

نکته : من پنیر پارمزان نداشتم نریختم. طعمش هم اصلا بد نشد.

پاستای اسفناج ، با مرغ و پنیر پارمزان

احتیاط در مصرف فست فودهای زرد

چرا مکان فست فود شما مهم است؟

پنیر ,بریزید ,مرغ ,پاستا ,پارمزان ,لایه ,و پنیر ,پنیر پارمزان ,مرغ و ,را بریزید ,خرد شده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leaf of the quran **** برگی از قرآن