پاستای اسفناج ، با مرغ و پنیر پارمزان
مواد اصلی پاستا شامل شیر، خامه، سیر، مرغ (دلخواه)، پنیر پارمزان، گودا و موزرلا است.
مرغ و سیر خرد شده را تفت دهید. قارچ و اسفناج خرد شده و کلم بروکلی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود.
پاستا را در آب جوش بریزید تا نرم شود. سپس آبکش نمایید.
پاستا را به مواد اضافه کنید و دران را بگذارید. زیرش را خیلی کم کنید تا پاستا بپزد.
در پایان پنیر پارمزان را بریزید و مخلوط کنید.
یک لایه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر موزارلا بریزید.
همینطور لایه لایه مواد و پنیر را بریزید. روی آنها هم کمی پنیر گودا بریزید.
چند دقیقه ای گریل فر را روشن کنید تا رویش طلایی شود.
نکته : من پنیر پارمزان نداشتم نریختم. طعمش هم اصلا بد نشد.
پنیر ,بریزید ,مرغ ,پاستا ,پارمزان ,لایه ,و پنیر ,پنیر پارمزان ,مرغ و ,را بریزید ,خرد شده
درباره این سایت